Akácfa játszóterek óvodák, iskolák számára


Közületi és magáncélra szánt játszóterek akácfából

 

A játszóterek a gyermekek szórakozásának egyik legfőbb helyszíne. Itt köttetnek meg az első barátságok, a kicsinyek itt szerzik meg első horzsolásaikat. Egy jó játszótér nemcsak szórakoztatja a gyermekeket, de játszás közben fejleszti azok mozgáskoordinációját, ügyességét. Segíti őket a veszélyhelyzetek megismerésében, majd azok leküzdésében, játékos módon ismerteti meg velük az őket körülvevő világ fizikai törvényszerűségeit.

 

Biztonság a játszótéren: a játszótér tervezésénél kezdődik!

A legalapvetőbb elvárás egy játszótérrel kapcsolatban, hogy biztonságos legyen. Mind az anyaghasználatban, mind a kialakításban legfőképpen ez kell, hogy domináljon, hiszen a gyermekek biztonságánál nincs előrébbvaló szempont. A tervezésnél - természetesen Megrendelőnk igényei mellett - ezt is figyelembe kell vennünk. A terület adottságainak és a játszótéri eszköz ismereténék függvényében játszótereinket úgy szereljük fel, hogy  az maximális biztonságot nyújtson a kis felfedezőknek!

 

Akácfa a játszótérgyártásban

A szijácsmart akácfa oszlopok kifejezetten alkalmasak játszóterek építéséhez. Kimagasló szakítószilárdságú, rendkívül kemény és kopásálló faanyagról beszélünk, amely egész Európában igazoltan a legtartósabb megoldás kültéri használatra. Egyedülálló statikus képességei mellett magas ellenállóságot mutat az olyan, extrém környezeti terhelésekkel szemben, mint a folyamatos UV sugárzás, a szélsőséges csapadék-, és hőmérsékletingadozás. Faanyagában természetes védővegyületek találhatóak, amik méreganyagként szolgálnak különböző fanyűvők (korhasztó gombák, rovarok) ellen. Az akácfa oszlopok jellemzően nem szabályos formájúak, így görbeségük egyediséget kölcsönöz minden különálló darabnak, gyermekbarát, szerethető megjelenést biztosítanak.

 

Az akácban lévő természetes védővegyületek olyan erősek, hogy nem csak a korhasztó gombákat, rovarokat tartja távol, de az egyszerű csavarokat, fém kötőelemeket is rövid időn belül tönkreteszi. Ezért cégünk kizárólag minőségi, nyugat-európából származó saválló és rozsdamentes tartozékokkal szereljük.

 

Előállítás - tervezőink és a biztonság kialakítása a játszóterek elkészítésekor

Az előállítási folyamatnál minden apró hibalehetőségre odafigyelünk. A gyermekek – főleg, ha egy forgalmas, közületi játszótérről beszélünk – előbb-utóbb minden veszélyes pontot megtalálnak. Ezért cégünk kiemelt figyelmet fordít a játszóeszközök biztonságossá tételére, annak érdekében, hogy komolyabb sérülések ne fordulhassanak elő használatuk közben.

 

Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, új termékeinket igény szerint tanúsíttatjuk.

 

A játszóeszközök alkalmasak mind magán-, mind közületi alkalmazásra.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék: játszótér

Kommentek


Kerti fa játszóterek

Bár egy magáncélra szánt játszótérnek kevesebb előírásnak kell megfelelnie, mint közületi társainak, cégünk ezeket is ugyanolyan gondossággal, szakértelemmel készíti el.  Az akácfa tartósságának és a minőségi tartozékok időtállóságának köszönhetően játszóeszközeink többgenerációs termékek, még az unokák is örömüket lelik majd benne!

Közterületi fa játszóterek

A közületi játszóeszközök extrém igénybevételenk vannak kitéve. Az általunk készített akácfa játszóterek azon kívül, hogy esztétikus, gyermekbarát megjelenéssel bírnak, gond nélkül állnak ellen a természeti hatások és a gyermekek okozta megpróbáltatásoknak. Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az újakat igény szerint tanúsíttatjuk! 

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Milyen a biztonságos játszótér?


Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

Akác játszótorony

Kötőelemek és felületkezelés


Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.

2472 Kajászó, Rákóczi út 2/A 
Üres H-P 6:00-14:30, Sz-V zárva

Honlapkészítés WebdesignExpedient
Marketing tanácsadásKeresőoptimalizálás:
Marketing Professzorok

Tel.: +36 22 455-702, Fax: +36 22 455-702