Játszóterek tervezése és telepítése


Tervezés és telepítés

Játszótér telepítés: a legapróbb részletektől a tökéletes játszótérig...

Egy minőségi játszótér elkészítésének legfőbb kritériuma az igényes emberi munka. A tervezési fázis kritikus pontja a folyamatnak, hiszen ha itt hibát vétünk, minden további erőfeszítés hiábavaló: a termék nem lesz megfelelő minőségű. Minden apró részletre oda kell figyelni: számításba kell venni a biztonsági követelményeket, az esztétikát, és a gyermekek felhasználói élményét. Büszkén állíthatjuk, hogy játszótereinket úgy terveztük meg, hogy azok megfeleljenek ezeknek a követelményeknek.

 

A biztonságos játszótér telepítésének fő kritériuma: a megfelelő alapanyag és az összeszerelés

A következő lépés a megfelelő alapanyagok kiválasztása. A szijácsmart akácfa oszlopok, deszkák teherbírása és ellenálló képessége, valamint a minőségi tartozékok garantálják a hosszú élettartamot, valamint a biztonságos használatot.

A gyártási szakaszba érve sem megengedhető a tévedés. Gondoljunk csak bele: mekkora felelőtlenség lenne olyan rést hagyni egy játszóvárban, ahová beszorulhat egy végtag? Milyen balesetet okozhat egy éles deszka, vagy egy kiálló szög? Szerencsére asztalosaink szaktudása nem hagy kivetnivalót maga után, valóban mindenre odafigyelnek.

 

Ütéscsillapítás: így lehet a telepített játszótér maximálisan biztonságos!

Egy igényes telepítés az egész folyamat megkoronázása. Amennyiben az nem adott, megfelelő ütéscsillapító réteget kell elhelyezni az eszközök alatt. Kollégáink még egyszer tüzetesen átnézik a telepített játszóeszközt. Közületi felhasználásra szánt játszóterek esetében a telepítést egy TÜV tanúsítás követi, ezt követően már a gyerekeké a terep.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék: játszótér

Kommentek


Kerti fa játszóterek

Bár egy magáncélra szánt játszótérnek kevesebb előírásnak kell megfelelnie, mint közületi társainak, cégünk ezeket is ugyanolyan gondossággal, szakértelemmel készíti el.  Az akácfa tartósságának és a minőségi tartozékok időtállóságának köszönhetően játszóeszközeink többgenerációs termékek, még az unokák is örömüket lelik majd benne!

Közterületi fa játszóterek

A közületi játszóeszközök extrém igénybevételenk vannak kitéve. Az általunk készített akácfa játszóterek azon kívül, hogy esztétikus, gyermekbarát megjelenéssel bírnak, gond nélkül állnak ellen a természeti hatások és a gyermekek okozta megpróbáltatásoknak. Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az újakat igény szerint tanúsíttatjuk! 

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Milyen a biztonságos játszótér?


Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

Akác játszótorony

Kötőelemek és felületkezelés


Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.

2472 Kajászó, Rákóczi út 2/A 
Üres H-P 6:00-14:30, Sz-V zárva

Honlapkészítés WebdesignExpedient
Marketing tanácsadásKeresőoptimalizálás:
Marketing Professzorok

Tel.: +36 22 455-702, Fax: +36 22 455-702