Akácfa játszóeszközök - kötőelemek és felületkezelés

Kötőelemek és felületkezelés


Akác játszótorony

Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.


Kötőelemek

Az akácfa játszóeszközök fém kötőelemei mindig saválló és rozsdamentes acélból készülnek, hiszen a faanyagban jelenlévő védővegyületek olyan erősek, hogy nemcsak a gombákat, rovarokat tartják távol, de az egyszerű fémtartozékokat is tönkreteszik. A maximális biztonság érdekében ezért kizárólag nyugat-európai gyártmányú, minőségi tartozékokkal dolgozunk. Így biztosak lehetünk benne, hogy a kiegészítők anélkül tartanak ki az akácfa rendkívül hosszú élettartamának végéig, hogy veszélyessé válnának, vagy cserére szorulnának.

 

Felületkezelés

Az akácfa kiemelkedő tartóssággal rendelkezik, így kültéri felhasználás esetén sem igényel semmiféle felületkezelést. Ez egyébként problémákba is ütközne, ugyanis az akácfa olyan kemény, tömör faanyag, ami egyszerűen nem szívja megába a hagyományos ápolószereket. Az egyszerű lazúrfestékek is hamar lepattognak róla. Terasz-, vagy homlokzatburkolatok esetében célszerű a lenolajjal, vagy teakfa olajjal történő kezelés, de a játszóeszközöknél ez is elhagyható. 

Szerző: Robinia Group

Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft. - Akácfa...
címkék:

Kommentek


Kerti fa játszóterek

Bár egy magáncélra szánt játszótérnek kevesebb előírásnak kell megfelelnie, mint közületi társainak, cégünk ezeket is ugyanolyan gondossággal, szakértelemmel készíti el.  Az akácfa tartósságának és a minőségi tartozékok időtállóságának köszönhetően játszóeszközeink többgenerációs termékek, még az unokák is örömüket lelik majd benne!

Közterületi fa játszóterek

A közületi játszóeszközök extrém igénybevételenk vannak kitéve. Az általunk készített akácfa játszóterek azon kívül, hogy esztétikus, gyermekbarát megjelenéssel bírnak, gond nélkül állnak ellen a természeti hatások és a gyermekek okozta megpróbáltatásoknak. Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az újakat igény szerint tanúsíttatjuk! 

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Milyen a biztonságos játszótér?


Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

Akác játszótorony

Kötőelemek és felületkezelés


Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.

2472 Kajászó, Rákóczi út 2/A 
Üres H-P 6:00-14:30, Sz-V zárva

Honlapkészítés WebdesignExpedient
Marketing tanácsadásKeresőoptimalizálás:
Marketing Professzorok

Tel.: +36 22 455-702, Fax: +36 22 455-702